Wie zijn wij

MTTM.nlBedrijfsinfo.nl is in 2011 in Nederland gelanceerd door MTTM.nl, een speler in de zakelijke internet en telecom markt. Bedrijfsinfo.nl is een vooruitstrevende organisatie die als doel heeft de kwalitatieve vindbaarheid én bereikbaarheid van zakelijk Nederland te vergroten met een gebruiksvriendelijke zoekmachine. Wij bieden een uitgebreide online bron van informatie van alle kvk geregistreerde bedrijven in Nederland. Deze database wordt door zakelijk Nederland gebruikt om altijd up-to-date bedrijfsgegevens  te hebben én om online bestelprocessen te verkorten.

Database functionaliteit

Bedrijfsinfo.nl gebruikt een geavanceerd systeem om de gegevens van alle bedrijven in Nederland zo volledig en kwalitatief mogelijk aan te bieden. Bedrijfsinfo.nl begrijpt hoe belangrijk het is om kwalitatieve bedrijfsgegevens te hebben voor direct mails, telemarketing of marktanalyses. Garbage in, is immers garbage out!

De database functiontionaliteit kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan gebruikt worden om een eigen database te verrijken of gegevens te updaten uit uw CRM systeem. Daarnaast biedt Bedrijfsinfo.nl ook de zoekfunctionaleit aan voor op uw eigen website. U kunt eenvoudig de Ask-a-company API zelf implementeren om het bestelproces op uw website te vereenvoudigen en optimaliseren.