Veelgestelde vragen

Klik op een van de onderstaande vragen voor het antwoord.

Wie is Bedrijfsinfo.nl?

Bedrijfsinfo.nl heeft als doel de vindbaarheid van bedrijfsgegevens te vergroten en de kwaliteit van de gegevens te optimaliseren. De handige zoekfunctie van Bedrijfsinfo.nl helpt organisaties bij het vinden en laagdrempelig winnen van (online) klanten en prospects. Bedrijfsinfo.nl biedt twee handige abonnementen aan. Wij bieden een uitgebreide bron van informatie over always up-to-date bedrijfsgegevens. Deze database wordt door zakelijk Nederland gebruikt om bedrijfsgegevens te optimaliseren en te verrijken. Het ask-a-company abonnement is een ideale zoekmachine om in uw webshop te implementeren om het bestelproces te vermakkelijken. Voor alle andere vragen en oplossingen kunt u telefonisch met ons contact opnemen op 0900 700 6060.

Hoe gaat Bedrijfsinfo.nl om met de privacy van gegevens?

Bedrijfsinfo.nl streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met hun persoonsgegevens zien wij als belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze diensten.

Wat houdt een verrijking door Bedrijfsinfo.nl precies in?

Een verrijking is het eenmalig aanvullen van ontbrekende gegevens in uw klantenbestand na vergelijking met de Zoekfunctie van Bedrijfsinfo.nl. Op basis van de online vastgestelde match methodiek wordt gekeken welke records er in het NZB kunnen worden teruggevonden. Dit gebeurt volledig automatisch met behulp van onze unieke functionaliteit.

Wat zijn de kosten en tarieven van om de zoekfunctie van Bedrijfsinfo.nl te gebruiken?

De kosten van het gebruik van de zoekfunctie voor uw bedrijf vindt u hier. Bedrijfsinfo.nl biedt twee abonnementen waaruit u een keuze kunt maken. Het always up-to-date abonnement en Ask-a-company abonnement. De kosten zijn €45,- per maand tot 1000 queries. Daarna maakt u gebruik van de voordelige staffelkorting.

Geldt er een maximale grootte voor bestanden?
Ja, voor bedrijfsadressen geldt een maximale grote van 10.000 adressen. Als u grotere bestanden wenst te verwerken neem dan contact met BedrijfsInfo.nl op. U kunt de bestanden aanleveren in een csv of xml bestand.