Hoe werkt het?

Telefonische support

Het team van Bedrijfsinfo.nl zit tijdens kantooruren klaar om u te helpen bij al uw vragen. Lukt het niet om een offerte aan te vragen, bent u op zoek naar maatwerk of wilt u meer weten over wie wij zijn? Bel naar 0900 700 6060 en wij helpen u vrijblijvend verder.

 Bedrijfsinfo database

Bedrijfsinfo.nl gebruikt een geavanceerd systeem om de gegevens van alle bedrijven in Nederland zo volledig en kwalitatief mogelijk aan te bieden. Bedrijfsinfo.nl begrijpt hoe belangrijk het is om kwalitatieve bedrijfsgegevens te hebben voor direct mails, telemarketing of marktanalyses. De database functionaliteit kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan gebruikt worden om een eigen database te verrijken of gegevens te updaten uit uw CRM systeem. Daarnaast biedt Bedrijfsinfo.nl ook de zoekfunctionaleit aan voor op uw eigen website. Maak een keuze uit het abonnement dat past bij uw wensen.

Hoe krijg ik mijn data up-to-date?

Met het Always up-to-date abonnement kunt u eenvoudig adresbestanden actualiseren en optimaliseren. In één eenvoudige stap zorgt Bedrijfsinfo.nl ervoor dat uw gegevens weer actueel en verrijkt zijn. Wij vergelijken uw gegevens met ons unieke databasebestand en filteren niet-correcte adressen en gegevens uit uw bestand. Ook kunnen wij in veel gevallen een actueel adres leveren als u bijvoorbeeld een “oud” adres aanlevert. Bedrijfsinfo zorgt er ook voor dat de gegevens verrijkt worden met bijvoorbeeld kvk nummers, de naam van de tekeningsbevoegde mensen of het aantal medewerkers van een organisatie.

De data is op eenvoudige wijze te uploaden in een csv bestand of in een xml bestand. Bedrijfsinfo.nl levert de actuele en verrijkte data binnen 5 werkdagen in het gelijk bestand weer bij u aan. Klik hier om uw bestand eenvoudig te uploaden.

Hoe installeer ik de Ask-a-company functie op mijn site?

Bedrijfsinfo.nl heeft een transparante handleiding voor webbouwers ontwikkelt die het mogelijk maakt om op iedere website de Ask-a-company functionaliteit te integreren. Wanneer u voor het Full Control abonnement heeft gekozen, krijgt u direct de handleiding toegestuurd die u aan de webbouwer van uw site kunt geven om Ask-a-company functionaliteit te installeren. U kunt direct gebruik maken van deze handige applicatie en ervoor zorgen dat het bestelproces op uw website verkort wordt en u tot 50% meer leads krijgt!

Tarieven abonnementen

Voor beide abonnementen betaalt u slechts €45,- per maand en gebruikt u tot 1000 queries. Wilt u meer queries per maand gebruiken? Bedrijfsinfo.nl werkt met een heldere staffel.

Extra Queries Tarief per Query
<500 € 0,10
500-1000 € 0,08
1000-1500 € 0,06
1500> € 0,05