Abonnementen

Bedrijfsinfo.nl biedt uw organisatie nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van deze kwalitatieve database waarin alle bedrijfsgegevens van zakelijke Nederland binnen handbereik zijn. U heeft keuze uit 2 abonnementen:

Always up-to-date

Met het Always up-to-date abonnement kunt u eenvoudig adresbestanden actualiseren en verrijken t/m 1000 queries per maand. In één eenvoudige stap zorgt Bedrijfsinfo.nl ervoor dat uw gegevens weer actueel en/of verrijkt zijn. Wij vergelijken uw gegevens met ons unieke databasebestand en filteren niet-correcte adressen en gegevens uit uw bestand. Bedrijfsinfo zorgt er ook voor dat de gegevens verrijkt worden met informatie naar uw keuzen, zoals aantal werknemers, branchecode of  naam van tekeningsbevoegde

Voor slechts €45,- per maand kunt u een database die always up-to-date is tot 1000 queries per maand. Wanneer er meer gebruik wordt gemaakt van de database dan de 1000 queries per maand, maakt u automatisch gebruik van een voordelige staffelkorting en worden bezoekers van uw site altijd optimaal geholpen.

Bestel nuOfferte

Ask-a-company

Met het Ask-a-company abonnement kunt u op uw website gebruik maken van de zoek- en prefill functionaliteit t/m 1000 zoekopdrachten/queries. U kunt deze database koppelen aan uw website én CRM systeem. Bezoekers van uw site hoeven nu alleen nog maar hun bedrijfsnaam in te vullen waarna  de volledige bedrijfsgegevens pre-fill worden ingevuld op de bestelpagina. Dit maakt de drempel van het bestelproces op uw site vele malen kleiner en levert u meer leads en conversie op.

Voor slechts €45,- per maand maakt u gebruik van de Ask-a-company API en kunnen tot 1000 bezoekers van uw site gebruik maken van deze functie. Wanneer er meer gebruik wordt gemaakt van de functionaliteit op uw site dan de 1000 queries, maakt u automatisch gebruik van een voordelige staffelkorting.

Bestel nuOfferte